ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποτελεσματική... επιστροφή στις νίκες

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους έκανε γκολ τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος με σκόρερ τους Ντιμπάλα και Ιγουαΐν και επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί της Λάτσιο.

Μετά την ήττα με 2-1 από τη Φιορεντίνα, η νίκη στο ματς με τη Λάτσιο αποτελούσε μονόδρομο για τη Γιουβέντους. Άλλωστε η πρωτοπόρος «Γηραιά Κυρία» είχε δει τη διαφορά της από τις Ρόμα και Νάπολι να μειώνεται απειλητικά στον έναν μόλις βαθμό.

Έτσι οι παίκτες του Αλέγκρι δεν μπήκαν για να... αστειευτούν και με τους Αργεντινούς Ντιμπάλα και Ιγουαΐν να κάνουν μαθήματα... αποτελεσματικότητας, η Γιουβέντους είχε καθαρίσει ουσιαστικά τη Λάτσιο στα πρώτα 45 λεπτά.

Μόλις στο 5' ο Ντιμπάλα με ένα καλοζυγισμένο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε τις βάσεις, για να έρθει ο Ιγουαΐν στο 17' με προβολή έπειτα από σέντρα του Κουαδράδο να γράψει το 2-0, στις δύο φάσεις που δημιούργησε η Γιούβε στα καρέ της Λάτσιο στο πρώτο μέρος.

Η δουλειά είχε ουσιαστικά γίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλέγκρι φρόντισαν να διατηρήσουν αυτό το σταθερό προβάδισμα και να επιστρέψουν με αυτόν τον... επαγγελματικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα που τους βοήθησε να αυξήσουν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από Νάπολι και Ρόμα στην κορυφή της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το τρίποντο η Γιουβέντους έφτασε τις 11 νίκες σε 11 εντός έδρας παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν, πιστοποιώντας ότι μέσα στο Juventus Arena δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση