ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Ν'Ζόνζι

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», οι ιθύνοντες του συλλόγου του Τορίνο βρίσκονται σε επαφή με τους αντίστοιχους του κλαμπ της Ανδαλουσίας προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Στίβεν Ν'Ζόνζι στους «μπιανκονέρι».

Το δίδυμο Μαρότα- Παράτιτσι επιχειρεί να ταράξει τα «νερά» ολοκληρώνοντας υπό άκρα μυστικότητα μία σπουδαία μεταγραφή που θα ενισχύσει σημαντικά την «Μεγάλη Κυρία». Οι επαφές για τον 27χρονο Γάλλο μέσο έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες με τις συζητήσεις να μπαίνουν πλέον σε άλλη βάση, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να δώσουν άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ και άλλα τόσα σε δεύτερο χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, με το ποσό να μην παρεκκλίνει από τα 30 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, τακτική γνωστή στη «Βέκια Σινιόρα».

Εφόσον ο Ν'Ζόνζι φορέσει την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League γι'αυτό και τη θέση στα χαφ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα «γεμίσει» ο Βέλγος Άλεξ Βίτσελ η απόκτηση του οποίου από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση