ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει Αυστραλία ο Κάστανος

Από το καλό, στο καλύτερο πηγαίνει ο Γρηγόρης Κάστανος στην Γιουβέντους, κάνοντας συνεχώς βήματα προς τα πάνω. Ενδεικτικό της εξέλιξης που παρουσιάζει ο νεαρός διεθνής μέσος είναι η συμπερίληψη του στους 25 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Αυστραλία ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» συμπεριέλαβε στην αποστολή τον συμπατριώτη μας, για τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει στην Αυστραλία. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης μερικά από τα αστέρια της ομάδας, όπως οι Άλεξ Σάντρο, Ασαμόα, Μπενατιά, Ντιμπάλα, Ερνάνες και Πιάνιτς.

Εξέλιξη πολύ σημαντική για τον Κάστανο, καθώς δείχνει ξεκάθαρα την εκτίμηση που του τρέφει ο προπονητής της Γιουβέντους. Συνεπώς, πλέον ο συμπατριώτης μας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, πέραν από τις προπονήσεις που κάνει εδώ και αρκετό διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου τη Μέλμπουρν Σίτι και στις 30 Ιουλίου την Τότεναμ. Ακολούθως, θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Χονγκ Κονγκ για να αντιμετωπίσει τη Νότια Κίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση