ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γκριεζμάν: «Σήμερα δεν είναι η μέρα»

Δεν ανακοίνωσε την απόφαση για τον μέλλον του ο Γκριεζμάν

Όλοι περίμεναν πως ο Γκριεζμάν θα ανακοίνωνε σήμερα την απόφαση του σχετικά με το μέλλον του. Η σημερινή διάσκεψη τύπου ήταν πολύ κρίσιμη και όλοι περίμεναν με αγωνία την απόφαση του. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ’ την εξωτερική. Τελικά το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο καθώς όπως σημείωσε ο Γάλλος «Σήμερα δεν είναι η μέρα».

Φυσικά ο Γκριεζμάν απολογήθηκε στον κόσμο και στους δημοσιογράφους, και αφού είπε πως σήμερα δεν είναι η μέρα, οι παρευρισκόμενοι γέλασαν. Το λες και ένα είδος τρολαρίσματος αυτό. Όλοι τον περίμεναν και τελικά δεν… Υπομονή όμως γιατί σύντομα θα αποκαλύψει την απόφαση του.

Επί της ουσίας τα πάντα είναι ανοικτά. Ο Γάλλος δεν φαίνεται πως έχει αποφασίσει για το μέλλον του ακόμη, γι’ αυτό και δεν είπε κάτι σήμερα. Δεν μπορεί όμως να παραμείνει για πάντα το κεφάλαιο αυτό ανοικτό. Θα πρέπει να κάνει την επιλογή του.

Απ’ την άλλη είναι στοίχημα γι’ αυτόν να μην επηρεαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην Γαλλία έχουν τεράστιες προσδοκίες και περιμένουν πως ο Γκριεζμάν θα οδηγήσει αυτή την πολύ ταλαντούχα Εθνική στην κορυφή.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X