ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έτσι κράτησε τον Σιμεόνε η Ατλέτικο

Τις λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

ια άλλα δύο χρόνια ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, ως προπονητής της Ατλέτικο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και έχει σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός Ισπανίας.

Ο Αργεντινός προπονητής προέβη σε αποκαλύψεις όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ισπανική ομάδα.

«Αν η διοίκηση ερχόταν και μου έλεγε ότι Γκριζμάν, Σαούλ και Κόκε θα φύγουν και ότι θα είχαμε πολλά χρήματα για να φέρουμε αντικαταστάτες ή ότι οι προαναφερθέντες θα μείνουν χωρίς να κάνουμε καμία άλλη μεταγραφή, θα διάλεγα το δεύτερο. Είναι εκπληκτικοί παίκτες.

Όταν έχεις εκπληκτικούς παίκτες, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Επίσης, μας έχει κάνει καλό η επιστροφή ποδοσφαιριστών που είχαν δοθεί δανεικοί, ή το ότι έχουν κάνει βήματα προς τα εμπρός Σάβιτς, Γκαμεϊρό, Βρσάλικο και Γκαϊτάν που φέτος θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες.

Όταν έμαθα ότι η Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο, το μόνο πράγμα που ζήτησα από τη διοίκηση είναι να μην πωληθεί κανένας. Ετσι έγινε και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε μαζί με την Ατλέτικο», τόνισε ο 47χρονος προπονητής.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X