ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκριεζμάν: «Να γίνω ο ηγέτης της ομάδας»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε πως συγκράτησε τα δάκρυά του, μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας από την Πορτογαλία, γιατί θέλει να γίνει ηγέτης των «τρικολόρ». Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε πως θέλει να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δυο περσινούς χαμένους τελικούς σε Champions League και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Γκριεζμάν τόνισε: «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος, αλλά δεν έκλαψα. Είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να είμαι αποφασισμένος και να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου, να τους παρηγορήσω. Ήθελα να δείξω σε όλους τον χαρακτήρα μου, πως μπορώ να γίνω ο ηγέτης της ομάδας».

Σχετικά με τους Μέσι και Ρονάλντο δήλωσε: «Θέλω να φάω μαζί τους στο ίδιο τραπέζι. Θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο κοντά στο επίπεδό τους και να κερδίσω τίτλους. Στόχος μου είναι να βρεθώ ανάμεσα στους καλύτερους».

Επίσης, δήλωσε για τους δυο περσινούς χαμένους τελικούς, στους οποίους πήρε μέρος: «Υπήρχαν έντονα συναισθήματα, πολλή ένταση, δε θέλω να σας κουράσω. Δύο τελικοί στους οποίους βρεθήκαμε πολύ κοντά στον στόχο μας, κοντά στο να κερδίσουμε το τρόπαιο. Απλά δεν ήταν η στιγμή μας. Αλλά δε θα σταματήσω εδώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να παίξω σε ένα τελικό και να τον κερδίσω. Στην πραγματικότητα, είμαι πιο αποφασισμένος να κερδίσω».

Τέλος, αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε περισσότερο για τον τελικό του Champions League: «Του Champions League, ξεκάθαρα. Γιατί το αγαπώ. Βλέπω σχεδόν όλα τα παιχνίδια όταν μπορώ, προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικούς. Είναι μέσα στην καρδιά όλων εδώ, του προπονητή, των παικτών. Το παρακολουθούσα από τότε που ήμουν μικρός. Ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό. Πάντοτε ανατρίχιαζα όταν άκουγα τον ύμνο του Champions League. Το να αγωνίζομαι σε αυτή τη διοργάνωση, το να σκοράρω σε αυτή, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα».

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση