ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

FK Λάτσι: Δανείστηκε παίκτη χωρίς δικαίωμα συμμετοχής!

Ο Μπέντρι Γκρέκα κουβαλά ευρωπαϊκή τιμωρία από προηγούμενή του συμμετοχή

Κυριάκος Τοφή

Την τακτική του βραχυπρόθεσμου δανεισμού ποδοσφαιριστών από άλλες αλβανικές ομάδες ακολουθεί η προσεχής αντίπαλος της Ανόρθωσης στο Γιουρόπα Λιγκ, Λάτσι. Ως γνωστόν ο αλβανικός σύλλογος θα αποτελέσει τον πρώτο ευρωπαϊκό αντίπαλο της «Μεγάλης Κυρίας» μετά από μια πενταετία και στην προσπάθειά του να καλύψει τη φυγή του πρώτου περσινού του σκόρερ, Μοβαμβικανού Ρετζινάλντο, έριξε το βάρος της ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκε με δανεισμό για τις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, είναι ο Μπρέντρι Γκρέκα, ο οποίος όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στα Τίρανα και την αμέσως προηγούμενη στην Κουκέσι, με την οποίαν αγωνίστηκε ξανά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου 2016, ο Γκρέκα είχε περάσει ως αλλαγή στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρούνταρ Μαυροβουνίο και κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί. Την ποινή αυτή δεν την έχει εκτίσει και έτσι θα τη μεταφέρει στις διπλές αναμετρήσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Λάτσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X