ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα χρειάστηκε, αλλά πέρασε η Γιουνάιτεντ! (vid)

Μπορεί να τα βρήκε σκούρα, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Europa League. Με σκόρερ τον Μάτα και μεγάλες επεμβάσεις του Ρομέρο στο τέλος, λύγισε 1-0 τη Ροστόφ.

Ένα εμπόδιο που αποδείχθηκε υψηλότερο απ’ όσο αναμενόταν έβγαλε από τη μέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια να κατακτήσει το Europa League.

Παρόλο που ζορίστηκαν για δεύτερη φορά από τη μαχητική Ροστόφ (1-1 το πρώτο ματς), οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον τρόπο να επικρατήσουν 1-0 και να προκριθούν στους «8» του Europa League.

Μετά από ένα ημίχρονο όπου κυριάρχησε επί των Ρώσων, η ομάδα του Μουρίνιο δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνά τους. Και υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο εξαιρετικός Μεντβέντεφ, αλλά και το… δοκάρι του, που σταμάτησε δυο φορές τον Ιμπραΐμοβιτς (σε προβολή και δυνατό σουτ).

Χάνοντας όμως με τραυματισμό τον Πογκμπά, οι γηπεδούχοι έχασαν και τον ρυθμό τους. Άρχισαν να προσέχουν και την άμυνά τους. Αφού κινδύνευσαν λοιπόν (με τον Ρομέρο να σταματά σουτ του Αζμούν), κατάφεραν τελικά να πάρουν προβάδισμα: Με ένα κοντινό σουτ του Μάτα έπειτα από τακουνάκι του Ζλάταν.

Ένα γκολ που θα αποδεικνυόταν εντέλει αρκετό. Γιατί οι Ρώσοι το πάλεψαν, πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν. Χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Ρομέρο (σε κοντινή κεφαλιά του Μπουχάροφ και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νομπόα στο 94’) οι οποίες προστάτευσαν το σκορ και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση