ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλήρωσε τα λάθη του! (vid)

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του στην Τουρκία, γνωρίζοντας την συντριβή από την Μπεσίκτας με 4-1. Αποκλείστηκε άδοξα η ομάδα του Βούζα από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναγνωριστικά άρχισε ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη με ισορροπημένο παιχνίδι περισσότερο. Στο 7’, οι Τούρκοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα, όταν ο Λεάλι απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Κουαρέσμα. Στο 11’, οι Τούρκοι σκόραραν μετά από κεφαλιά του Αμπουμπακάρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ταλίσκα. Στο 20’, ο Φάμπρι πρόλαβε τον Ελιουνούσι πριν να σουτάρει και δύο λεπτά αργότερα έγινε το 2-0. Ο Μπάμπελ με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ των Τούρκων μετά την σέντρα του Κουαρέσμα. Στο 31’, ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 με εντυπωσιακό γυριστό του Ελιουνούσι που κόντραρε πρώτα στον Αντριάνο. Στο 39’, ο Ολυμπιακός απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Αμπουμπακάρ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για κουτουλιά στον Ρέτσο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά η Μπεσίκτας κράτησε το υπέρ της προβάδισμα.

Η επανάληψη άρχισε με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Φορτούνη στο 49’, τον οποίο πρόλαβε ο Φάμπρι και απέκρουσε το πλασέ του. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έγινε αρκετά γρήγορος, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Στο 58’, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη αποκρούστηκε από τον Φάμπρι εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της πρόκρισης. Ο Βούζας προσπάθησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική με την είσοδο των Μαρίν και Σεμπά. Στο 71’, ο Ταλίσκα είχε ένα ανάποδο που κατέληξε άουτ. Στο 75’ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Μπάμπελ με σουτ έκανε το 3-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε με πλασέ του Τοσούν στο 84’ για το 4-1. Στο 89’ ο Φορτούνης είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους Τούρκους να προκρίνονται με εμφατικό τρόπο στην συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Οι συνθέσεις:

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Γκιοκχαν Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (59' Ουισάλ), Κουαρέσμα (82' Τοσούν), Ταλίσκα (90' Ινλέρ), Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μάρτινς), Καμπιάσο (68' Μαρίν), Ελιουνούσι, Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ανσαριφάρντ

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση