ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τώρα είναι τα σπουδαία

Αυτή είναι μέρα... Τα κρέατα είναι έτοιμα να μπουν στα κάρβουνα, οι μπύρες παγώνουν από το πρωί και τα μαγαζιά ερημώνουν από άντρες. Διότι μιλάμε για την απόλυτη αντρική βραδιά με Τσικνοπέμπτη και ματσάρες στο Europa League.

Άραξε λοιπόν στον καναπέ σου και απόλαυσε την βραδιά που ξεκινάει από νωρίς με πολλές και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις για την φάση των «32» της διοργάνωσης, στην οποία τώρα... ξεκινάει το καλό.

Σε ένα από τα ματς της βραδιάς η Γκλάνταμπαχ που έρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Φιορεντίνα. Οι Γερμανοί μετρούν τέσσερις σερί νίκες και θέλουν μέσα στην έδρα τους να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκτός για την Γκλάντμπαχ θα μείνει ο βασικός φορ Ράφαελ που δεν είναι έτοιμος, όπως επίσης και οι Χόφμαν και Τραορέ. Από την άλλη οι Φλωρεντοί δεν έχουν προβλήματα, αφού ο Πάουλο Σόουζα θα έχει στη διάθεση του και τον Κάλινιτς.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και το ματς στο «Μαδριγάλ» ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Ρόμα. Η παράδοση είναι με τους Ισπανούς που στην έδρα τους μετρούν επτά νίκες σε εννιά ματς κόντρα σε ιταλικές ομάδες και σίγουρα είναι κάτι που θέλουν να πετύχουν και σήμερα, κόντρα στη Ρόμα που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο. Ο Τότι ξεπέρασε την ίωση και είναι έτοιμος, ενώ εκτός για τους «τζιαλορόσι» θα μείνει ο Φλορένσι. Επιστρέφει για τα «κίτρινα υποβρύχια» ο Σολδάδο.

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με σύμμαχο την παράδοση υποδέχεται την Σεντ Ετιέν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, τρέχοντας σερί 16 ματς δίχως ήττα. Ο Μουρίνιο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Ρόχο και Τζόουνς.

Το πρόγραμμα της φάσης των «32» του Europa League

Κρασνοντάρ – Φενερμπαχτσέ (18:00)
Αλκμάαρ – Λιόν (20:00)
Γάνδη – Τότεναμ (20:00)
Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα (20:00)
Θέλτα - Σαχτάρ Ντόνετσκ (20:00)
Λουντόγκορετς – Κοπεγχάγη (20:00)
Ολυμπιακός – Οσμανλισπόρ (20:00)
Ροστόφ - Σπάρτα Πράγας (20:00)
Άστρα Γκιουργκίου – Γκενκ (20:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ (22:05)
Βιγιαρεάλ – Ρόμα (22:05)
Λέγκια Βαρσοβίας – Άγιαξ (22:05)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεντ Ετιέν (22:05)
ΠΑΟΚ – Σάλκε (22:05)
Χάποελ Μπίερ Σέβα – Μπεσίκτας (22:05)
Άντερλεχτ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (22:05)

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση