ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάγκας στο 93!

Αν και παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας, ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στο «Αρτέμιο» Φράνκι, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 2-3. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε ονειρικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση μιας και με τη συμπλήρωση 26 λεπτών παιχνιδιού, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2, έχοντας ως δράστες τους Σακχόφ και Κάμπος.

Η Ελληνική ομάδα προσπάθησε να διαχειριστεί την πίεση των γηπεδούχων οι οποίοι δεν το έβαλαν κάτω, ωστόσο ο Μπερναρντέσκι στο 33ο λεπτό μείωσε σε 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι Ιταλοί μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και μετά από 5 λεπτά παιχνιδιού, έφεραν το παιχνίδι στα ίσαι με γκολ του Μπαμπακάρ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα άφηνε μέσα από τα χέρια του μια χρυσή ευκαιρία για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, ήρθε στο 93ο λεπτό το... buzzer beater του Ροντρίγκες για να χαρίσει το τρίποντο με το οποίο ο «δικέφαλος» έπιασε την Καραμπάχ στη δεύτερη θέση του ομίλου. Στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την αδιάφορη Σλόβαν και η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν την Φιορεντίνα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Ροντρίγκες, Μίλιτς (51' Κιέζα), Κριστόφορο (67' Σάντσεζ), Μπάντελι, Τέγιο (84' Ίλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σακχόφ (83' Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ)

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση