ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σούπερ Κλάους!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανασυνταχθεί γρήγορα και να φτάσει σε σπουδαία ανατροπή με δράστη τον Στέφανο Αναστασιάδη. Οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ από τα αποδυτήρια με δράστη τον Κομλιτσένκο με την Ελληνική ομάδα να προσεγγίσει με ψυχραιμία τον αγώνα και να τον φέρνει στα ίσα στο 10ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «Κλάους».

Η αρχή της επανάληψης ήταν όμοια με την έναρξη του αγώνα με τη γηπεδούχο ομάδα να βάζει πίεση και να απειλεί με τον Εκπάι στο 49ο λεπτό. Ο Μυστακίδης πέρασε στον αγώνα με τη συμπλήρωση 60 λεπτών παιχνιδιού και βοήθησε στην επιθετική ανάταση του ΠΑΟΚ. Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 64ο λεπτό σταμάτησε στο τείχος, με τον Κομλιτσένκο να σημαδεύει το δοκαρί 12 λεπτά αργότερα.

Το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 82ο λεπτό με τον Αθανασιάδη να κερδίζει την εναέρια μονομαχία και να διαμορφώνει το 1-2 με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Βουχ και Χοβόρκα στο 87ο και 88ο λεπτό, ωστόσο το τρίποντο έμελλε να πάει στην Ελληνική ομάδα.

Σλόβαν Λίμπερετς(Τερπικόφσκι): Ντουμπράβκα, Μπρέϊτε, Κουφάλ, Σικόρα, Χόβορκα, Φόλπρεχτ (74' Καραφιάτ), Κομλιτσένκο, Βούχ, Μπάρτλ (46' Εκπάι), Μπάρτοσακ (79' Μπάρος), Λάτκα

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σακόβ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Κάμπος (60' Μυστακίδης), Αθανασιάδης (85' Κρέσπο)

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση