ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συστάσεις από UEFA σε Μπρόντμπι!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε έτσι την προσπάθεια των ανθρώπων της Μπρόντμπι να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει της ρεβάνς ανακινώντας διαρκώς το θέμα με τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση του Μπεργκ στον Πίρι.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας (που κατόπιν αιτήματος των «πράσινων» έγινε παραμονή κι όχι ανήμερα του αγώνα) από πλευράς «τριφυλλιού» εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη στάση των Δανών ακόμη και την παραμονή του αγώνα για την υπόθεση του Σουηδού φορ, αναφερόμενοι στις δηλώσεις του προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ.

Η UEFA κάλεσε τους Δανούς να χαμηλώσουν τους τόνους κάνοντάς τους τις σχετικές συστάσεις και ζήτησε να αποφεύγουν τοποθετήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή στον κόσμο εν όψει της ρεβάνς.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεσμεύτηκε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της αποστολής του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» υπενθύμισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον προηγούμενο γύρο η Χέρτα, όταν υπήρχε επίθεση με πέτρες και paint-ball στο σταθμευμένο πούλμαν της γερμανικής ομάδας τη νύχτα πριν τη ρεβάνς στην Κοπεγχάγη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Δανοί δεν έχουν πάρει και… άριστα στην οργάνωση του αγώνα. Η συνέντευξη Τύπου έγινε σε μία αίθουσα με δύο καρέκλες που μόνο αίθουσα Τύπου για ευρωπαϊκά ματς δεν θύμιζε, ενώ δεν θα γίνει κανονική συνέντευξη Τύπου ούτε μετά τον αγώνα της Πέμπτης, παρά μόνο δηλώσεις στο όρθιο.

Όσον αφορά στις κερκίδες, δεν αναμένεται να είναι κατάμεστο το γήπεδο, αφού η προπώληση δεν είναι μεγάλη και υπολογίζονται περίπου 17-18 χιλιάδες θεατές σε ένα στάδιο 30.000 θεατών.

sport-fm.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση