ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Όχι» από Κιελίνι σε Τσέλσι!

Με έμμεσο τρόπο, ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, απέρριψε κάθε σενάριο μετακίνησής του στο Λονδίνο και την Τσέλσι

Αλλού θα πρέπει να στραφούν οι άνθρωποι της Τσέλσι, μετά τις δηλώσεις του 33χρονου αμυντικού για την παραμονή του στη Γιουβέντους. Οι «μπλε» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2018, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούλιο. Όπως μάλιστα τονίζει και ο ίδιος, πολύ δύσκολα θα χαλάσει το «deal» ανάμεσα σε εκείνον και τον ιταλικό σύλλογο.

«Θα μιλήσουμε μετά τις διακοπές για να επεκτείνουμε το συμβόλαιό μας και μάλλον δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Η Γιουβέντους νιώθει πολύ οικεία προς το πρόσωπό μου, θα μπορούσα να είμαι καλύτερα εδώ. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τόσο εγχώριους τίτλους, όσο και το Champions League», ήταν τα λόγια του Κιελίνι.

Πάντως, ο Κόντε δεν μιλάει ανοιχτά για το θέμα των μεταγραφών, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις θα γίνουν σε κλειστό κύκλο. Βέβαια μετά τις δηλώσεις του Κιελίνι τα πάντα μοιάζουν πολύ διαφορετικά και δύσκολα θα υπάρξει το πάντρεμα Κιελίνι Τσέλσι.

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση