ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνδυνος τιμωρίας για Τσέλσι!

Φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό στην Τσέλσι, η οποία για 3η φορά μέσα σε 8 χρόνια, αναγκάζει τη FIFA να πραγματοποιήσει έλεγχο για πιθανή αντικανονική προσέγγιση σε μεταγραφές νεαρών ξένων παικτών.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail» αναφέρει πως η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνα, σχετικά με την συμπεριφορά των «μπλε» στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι, στην υπογραφή αλλοδαπών παικτών κάτω των 18 ετών.

Στο ενδεχόμενο που η Τσέλσι κριθεί ένοχη, όπως συμπληρώνει το αγγλικό δημοσίευμα, αναμένεται να τιμωρηθεί με μεταγραφικό εμπάργκο

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Αγγλίας κατηγορούνται για τέτοιου είδους παρατυπίες, καθώς έχουν απασχολήσει την FIFA και στο παρελθόν δυο φορές. Συγκεκριμένα το 2009 με την υπόθεση του Γκαέλ Κουκουτά, αλλά και του Μπερνάρ Τραορέ πέρυσι.

Στο ενδεχόμενο που η Τσέλσι κριθεί ένοχη, όπως συμπληρώνει το αγγλικό δημοσίευμα, αναμένεται να τιμωρηθεί με μεταγραφικό εμπάργκο, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι, που τιμωρήθηκαν από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή, για τον ίδιο ακριβός λόγο.

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

Κάλεσμα Σάρι σε Τέρι

Κάλεσμα Σάρι σε Τέρι

Επιστροφή Τέρι στην Τσέλσι «ψήνει» ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον τεχνικό της λόνδρεζικης ομάδας να προχωρά σε «ανοιχτή» πρόταση ...
 |  ΤΣΕΛΣΙ