ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι νέες φανέλες της Τσέλσι!

Τις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της τη σεζόν 2017/18, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» της Πρέμιερ Λιγκ, παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Τσέλσι.

Νέα εποχή στον τομέα του αθλητικού υλικού για την Τσέλσι, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα συνεργαστεί με τον αμερικανικό κολοσσό «Nike».

Ενόψει της νέας σεζόν, η οποία κρίνεται άκρως απαιτητική με την υπεράσπιση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλε» προχώρησαν στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεών της για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Η εντός έδρας εμφάνιση είναι κατά κύριο λόγο μπλε, με τη φανέλα και το σορτσάκι να διακρίνονται για την απλότητά τους. Τη μονοτονία «σπάνε» δύο λευκές ρίγες στο πλάγιο μέρος και των δύο. Ξεχωρίζουν οι κάλτσες οι οποίες θα είναι άσπρες.

Στα ματς μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι θα αγωνίζεται με άσπρες εμφανίσεις. Η φανέλα είναι άσπρη, με το μπλε να υπάρχει στη λαιμόκοψη και στα πλευρά, με το σορτσάκι να είναι επίσης άσπρο, έχοντας τη μπλε ρίγα στα πλάγια. Οι κάλτσες θα είναι μπλε.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση