ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έκανε οικονομία και... ετοιμάζεται για «βόμβες»

Περί τα 128 εκατομμύρια λίρες έχει εξασφαλίσει σε αυτούς τους εφτά μήνες τους 2017 η Τσέλσι, δίχως να έχει διαθέσει μέχρι στιγμής κάποιο ποσό για ενίσχυση του ρόστερ. Η... οικονομία των «μπλε» προετοιμάζει για τις μεταγραφές που θ' ακολουθήσουν...  

Η πώληση του Νέιθαν Άκε στη Μπόρνμουθ έναντι 20 εκατ.λιρών (σε μια πώληση ποδοσφαιριστή που οι «μπλε» φέρονται να φρόντισαν για όρο επαναφοράς του παίκτη με συγκεκριμένο ποσό) σημείωσε ρεκόρ για τους «cherries» που είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Άγγλο μπακ στην περσινή του θητεία στο «Vitality Stadium» με τη μορφή δανεισμού.

Αυτή η αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν η 7η μέσα στο 2017 και την 1η μέρα του Ιουλίου, οι υπεύθυνοι των οικονομικών στοιχείων των Πρωταθλητών Αγγλίας μετρούν 128,3 εκατ.λίρες σε έσοδα από τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ!

Ο Όσκαρ είχε μετακινηθεί στην Κίνα για λογαριασμό της Shanghai SIPG έναντι 60 εκατ.λιρών, σε μια μεταγραφή που από μόνη της έδωσε μεγάλο οικονομικό αβαντάζ για τα σχέδια των «μπλε» αναφορικά με τη δική τους ενίσχυση.

Ακολούθησαν οι Πάτρικ Μπάμφορντ (στη Μίντλεσμπρο έναντι 6 εκατ., με πιθανότητα να φτάσει στα 10 ανάλογα με τα μπόνους και την επίτευξη των στόχων), Χουάν Κουαδράδο (στη Γιουβέντους έναντι 17,3 εκατ.), Κριστιάν Ατσού (στη Νιούκαστλ έναντι 6,2 εκατ.), Ασμίρ Μπέγκοβιτς (στη Μπόρνμουθ έναντι 10 εκατ.λιρών) και Μπέρτραντ Τραορέ (στη Λιόν έναντι 8,8 εκατ.).

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι οι Λονδρέζοι περιμένουν κι ένα ποσό από τη μετακίνηση του Ντόμινικ Σολάνκε στη Λίβερπουλ, αφού θα πρέπει να λάβουν τροφεία για τον νεαρό επιθετικό λόγω της ηλικίας του, βάσει των κανονισμών. Ο Άγγλος στράικερ έκανε πολύ καλό Μουντιάλ κ-20 στη Νότια Κορέα, αλλά οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ είχαν φροντίσει να κάνουν την κίνησή τους λίγο καιρό νωρίτερα...

Όλοι οι παραπάνω, έβαλαν στον λογαριασμό της Τσέλσι το σύνολο των 128,3 εκατ.λιρών που έχει διαθέσιμο τους υπόλοιπους δύο μήνες ώστε να πάρει τους ποδοσφαιριστές που ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στους τίτλους, μετά το πρωτάθλημα του 2017. 

Κώστας Μανωλάς, Άλεξ Σάντρο, Λεονάρντο Μπονούτσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Βέρζιλ Φαν Ντάικ, Τιέμουε Μπακαγιόκο και Ρομέλου Λουκάκου τα ονόματα που έχουν «παίξει» για τους πρώτους της Αγγλίας...

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση