ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φεύγω, δεν με θέλει ο Κόντε»!

Το διαζύγιό του με την Τσέλσι, εξαιτίας, όπως είπε, της επιθυμίας του προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, να μην τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του για τη νέα χρονιά, προανήγγειλε ο Ντιέγκο Κόστα μιλώντας στα Μέσα μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την Κολομβία.  

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί τον Ιταλό κόουτς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο λόγος που δεν τον θέλει είναι μάλλον η... όχι και τόσο παραγωγική αγωνιστική περίοδος που διήνυσε (42 συμμετοχές, 22 γκολ, 8 ασίστ σε Πρέμιερ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και φυσικά, έχοντας αναδειχθεί πρωταθλητής Αγγλίας), ενώ παράλληλα, απάντησε και σε σχετική ερώτηση για το αν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, για την οποία έχει μιλήσει και ο ίδιος ο 28χρονος φορ αρκετές φορές ότι θέλει να επιστρέψει.
 
«Ο Κόντε μου έστειλε το μήνυμα πως δεν είμαι στα πλάνα του. Φαίνεται, δεν έκανα καλή σεζόν. Και μου το είπε με ένα απλό μήνυμα έπειτα από όλα όσα έχω κάνει για το σύλλογο. Αν όμως δεν θέλει, τότε θα πρέπει να ψάξω μια άλλη ομάδα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιο άλλο στέλεχος της ομάδας, αν όμως δεν με θέλει ο προπονητής, τότε θα πρέπει να φύγω», δήλωσε αρχικά ο Κόστα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε αναφορικά με  το σενάριο του γυρισμού του στην ομάδα, από την οποία αποχώρησε για τους «μπλε» το καλοκαίρι του 2014 προσθέτοντας:
 
«Το να πάω στην Ατλέτικο θα ήταν κάτι όμορφο, μα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου η φετινή και δεν μπορώ να μην αγωνίζομαι για τρεις ή τέσσερις μήνες».
 
Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση