ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φάμπρεγας: «Καλύτερος των Πεπ-Μουρίνιο ο Κόντε»

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προχώρησε ο μέσος της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, που τόνισε πως ο νυν προπονητής του, Αντόνιο Κόντε, αποτελεί συνολικά μεγαλύτερη προσωπικότητα σε προπονητικό επίπεδο απ’ ότι οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο. 

Εν συγκρίσει λοιπόν με τους πρώην τεχνικούς του σε Τσέλσι (Μουρίνιο) και προηγουμένως σε Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα), ο Ισπανός μέσος θεωρεί ανώτερο τον συνάδερφο τους στην Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, όχι μόνο σε επίπεδο τακτικής αλλά και γενικότερα στον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας:

«Ο Κόντε είναι το κάτι άλλο. Έχουμε τρέξει πάρα πολύ μέσα στη σεζόν, έχουμε γυμναστεί πολύ τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Τα πήγαμε πολύ καλά, η ομάδα ήταν… φαινόμενο σε ό,τι αφορά την φυσική της κατάσταση! Είναι ο προπονητής που δουλεύει πολύ περισσότερο σε επίπεδο τακτικής απ’ ότι οι Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα.

Πρέπει να υπολογίσουμε βέβαια πως αυτή τη χρονιά δεν παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν θα συμβεί τη νέα χρονιά. Ο Κόντε είναι τελειομανής! Μέχρι να γίνουν όλα σωστά, η προπόνηση δεν έχει τελειώσει…», σχολίασε σχετικά στο ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Ser» ο 30χρονος διεθνής.

england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση