ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αζάρ: «Μπορώ να πάρω τη Χρυσή Μπάλα»

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει η Χρυσή Μπάλα το 2018 εξέφρασε ο Βέλγος σταρ, Εντέν Αζάρ ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν προτίθεται να αφήσει την Τσέλσι.

Το βραβείο της Χρυσής Μπάλας αποτελεί μονοπώλιο του διδύμου Μέσι-Ρονάλντο τα τελευταία εννέα χρόνια, με τον Πορτογάλο να αποτελεί τον τελευταίο παίκτη εκτός της Πριμέρα που το κατάκτησε το 2008, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Sky Sports» την επιθυμία του να σπάσει το δίπολο κατακτώντας το βραβείο, τονίζοντας όι δεν χρειάζεται να μετακινηθεί στην Πριμέρα για να το πετύχει.

«Είναι στο μυαλό μου η Χρυσή Μπάλα αλλά πάνω από όλα θέλω να πραγματοποιήσω μία καλή καριέρα. Θεωρώ ότι και άλλοι παίκτες την αξίζουν.

Όταν σταματήσουν οι Μέσι-Ρονάλντο ίσως τους αντικαταστήσουν άλλοι παίκτες όπως οι Νειμάρ, Ντιμπάλα ή Γκριεζμάν. Αν κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και το Μουντιάλ με το Βέλγιο γιατί να μην κερδίσω κι εγώ;

Την τελευταία δεκαετία το βραβείο το κερδίζει παίκτης που αγωνίζεται στην Ισπανία αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό. Αν ένας παίκτης της Αγγλίας είναι καλύτερος θα το κερδίσει», επισήμανε ο Βέλγος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση