ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μεγάλη απώλεια ο Τέρι»

Τον σεβασμό του στην επιλογή του αρχηγού της ομάδας, Τζον Τέρι, να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το τέλος της χρονιάς, εξέφρασε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, παραδεχόμενος παράλληλα, πως το κενό που θα αφήσει η απουσία του Άγγλου κεντρικού αμυντικού δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί.

«Δεν με εξέπληξε η απόφασή του, όμως τονίζω, ότι ο Τζον ήταν πάρα πολύ σημαντικός για εμένα σε αυτήν την πρώτη μου χρονιά εδώ. Με βοηθάει και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένας σπουδαίος αρχηγός, μα το πρόβλημα είναι ότι θέλει να παίζει τακτικά. Έτσι, οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την απόφασή του», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων και συνέχισε:

«Ήμουν κι εγώ ποδοσφαιριστής και ξέρω πως όταν φτάνεις σε αυτό το (σ.σ. υψηλό) επίπεδο στην καριέρα σου και το σώμα σου λέει να συνεχίσεις, τότε το σωστό είναι να το κάνεις. Αν με ρωτάτε για το αν αποτελεί μεγάλη απώλεια, σας απαντώ πως ναι. Βλέπω το ρόλο του στα αποδυτήρια. Χτίζουμε τα θεμέλια της ομάδας φέτος και εκείνος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο έργο αυτό».

 

Πηγή:england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση