ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαν. Σίτι: Σανέ για Μαχρέζ και συναγωνισμό

Ο Γερμανός δεν αισθάνεται απειλή από την έλευση του Ριάντ Μαχρέζ στο Μάντσεστερ

Κυριάκος Τοφή

Συνέντευξη στην Daily Mirror για την προοπτική της νέας σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι παρέθεσε ο Λερόι Σάνε, ο οποίος είχε ένα... ήσυχο καλοκαίρι από τη στιγμή που ο Γιόακιμ Λεβ δεν τον κάλεσε να εκπροσωπήσει στα γήπεδα της Ρωσίας τη Γερμανία. Ο εκρηκτικός ακραίος επιθετικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την μετακίνηση του Ριάντ Μαχρέζ από το Λέστερ στο Μάντσεστερ και το κατά πόσο αυτό αποτελεί κάποιου είδους απειλή για τον ίδιο, αλλά και για τις πιθανότητες ενός back-to-back.

Μεταξύ άλλων ο Γερμανός ακραίος επιθετικός ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του Μαχρέζ και μου αρέσει ο συναγωνισμός. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και όταν τον γνώρισα είδα ότι είναι φιλικός και κοινωνικός, πέραν από σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι όλοι είδαν τι μπορεί να κάνει με τη φανέλα της Λέστερ και είμαι ικανοποιημένος που είναι εδώ.

Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τα σωστά βήματα ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα αλλά δεν παύει να είναι ο μεγάλος μας στόχος ώστε να πάμε ένα βήμα παρακάτω από την περσινή σεζόν.»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X