ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σφήνα» για Ρούντιγκερ!

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Αντόνιο Ρούντιγκερ μετά την Τσέλσι, μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θέλει να χάσει άλλη μια μεταγραφική προσθήκη από την άμεση ανταγωνίστρια στην Πρέμιερ Λίγκ. 

Ο Γερμανός διεθνής που αγωνίζεται σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κόντρα στην Χιλή, πέραν των «μπλε» του Λονδίνου, απασχολεί πλέον και εκείνους του Μάντσεστερ που μπήκαν δυνατά για την απόκτηση του. 

Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού Πεπ Γκουαρδιάλα, δεν προτίθεται να χάσει άλλον ένα μεταγραφικό στόχο από τους ανταγωνιστές της. Μετά την απώλεια του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπρίτζ» έναντι του συνολικού ποσού των 43 εκατομμυρίων λιρών, η Σίτι είναι έτοιμη να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ρόμα. 

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ρούντιγκερ, ο παίκτης βλέπει θετικά την προοπτική συνεργασίας με τον Καταλανό κόουτς των «πολιτών», καθώς γνωρίζονται από το κοινό τους πέρασμα στην Μπουντεσλίγκα, όταν ο πρώτος έπαιζε για λογαριασμό της Στουτγκάρδης και ο δεύτερος ήταν προπονητής στην Μπάγερν Μονάχου. 

Η πλευρά των «τζιαλορόσι» θέλει να πουλήσει τον στόπερ από την Γερμανία, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ, καθώς έχει ανάγκη τα χρήματα. 

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση