ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Πεπ θα διεκδικήσει όλα τα τρόπαια»!

Πιο απαιτητική, ίσως και περισσότερο πιεστική, θα είναι η νέα περίοδος της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για άμεση ανάκαμψη της ομάδας και επιστροφή στους τίτλους, μια και όπως τόνισε: «Ο Γκουαρντιόλα θα θέλει να διεκδικήσει όλα τα τρόπαια»!  

«Μπορείτε να το δείτε στα μάτια του Γκουαρντιόλα: Δεν είναι ευχαριστημένος καθόλου με την εαυτό του. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι τη νέα περίοδο θα επιδιώξει να διεκδικήσει όλα τα τρόπαια! Ξέρουμε ότι η αποστολή μας τη νέα περίοδο θα είναι δύσκολο. Εάν δεν είμαστε έτοιμοι ή καλοί, θα το μυριστεί και θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα! Για εκείνον δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ήταν το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου μέσου, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στη σχέση του με τον Καταλανό προπονητή που πέρασε από αρκετά… σκαμπανεβάσματα την περασμένη περίοδο:

«Αυτά που συνέβησαν πέρυσι μένουν εκεί! Δεν τα λαμβάνω υπ'όψη μου διότι ανήκουν στο παρελθόν. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, όμως λατρεύω τη δουλειά μου και μερικές φορές χρειάζεται να δείξεις στους ανθρώπους ότι αξίζεις ακόμη μία ευκαιρία.

Ξαναλέω, όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν! Τώρα κοιτάμε το μέλλον και το πώς θα φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Γνωρίζω καιρό τον Γκουαρντιόλα! Ανέκαθεν ήταν ειλικρινής με εμένα».

Όσον αφορά τους στόχους της Σίτι για τη νέα περίοδο, οι μεταγραφικές της κινήσεις αποδεικνύουν ότι κάτι σοβαρό γίνεται! Πως βλέπει ο Ιβοριανός, όμως, το δυναμικό… μπάσιμο της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι: «Χαίρομαι πολύ που άκουσα ότι πήραμε δύο παίκτες. Η ομάδα θέλει να κάνει βήματα μπροστά. Βλέπω ότι κάτι σημαντικό δημιουργείται. Νομίζω ότι η νέα σεζόν θα είναι εντυπωσιακή και ελπίζω να κατακτήσουμε ορισμένα τρόπαια»!

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση