ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμη για Champions League η Σίτι, περιμένει το θαύμα η Άρσεναλ

Χωρίς να ιδρώσει η Σίτι επικράτησε (3-1) της Γουέστ Μπρομ και θέλει ένα βαθμό με τη Γουότφορντ για το Champions League της νέας σεζόν – Με άγχος η Άρσεναλ (2-0) τη Σάντερλαντ και αναμένει το θαύμα.

Αποστολή εξετελέσθη…

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε πολύ εύκολα της αδιάφορης εδώ και καιρό βαθμολογικά Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον με 3-0 και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την 3η θέση που συνεπάγεται και εξασφάλιση συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου.

Το σκορ άνοιξε στο 27’ για τους γηπεδούχους ο Γκάμπριελ Ζέσους που ολοκλήρωσε εύκολα μια ωραία ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κέβιν Ντε Μπρούινε με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε πρόωρο τέλος στον αγώνα.

Στο 57’ ήταν η σειρά του Γιάγια Τουρέ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, έπειτα από ωραίο «1-2» με τον Αγκουέρο με το οποίο διαμορφώθηκε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόμπσον Κανού στο 87’ από ασίστ του Νιόμ.

Πλέον, οι «σίτιζενς» θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό εκτός έδρας κόντρα στη Γουότφορντ για να κλειδώσει και τυπικά το Champions League της νέας σεζόν.

Αντίθετα, πολύ δυσκολότερα του αναμενομένου, η Άρσεναλ επικράτησε της καταδικασμένης εδώ και αρκετό καιρό, Σάντερλαντ, με 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα ματς τον Αλέξις Σάντσες.

Στο 72’ ο Χιλιανός εκμεταλλεύτηκε την τέλεια ασίστ του Οζίλ για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 81’ πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή επέμβαση του Πίκφορντ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Την τελευταία αγωνιστική η Άρσεναλ επιβάλλεται να νικήσει την Έβερτον και παράλληλα να ελπίζει ότι η Μίντλεσμπρο, που έχει υποβιβαστεί, θα κόψει βαθμούς από τη Λίβερπουλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση