ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τουρέ: «Μισώ τα γενέθλιά μου»

Ο Γιάγια Τουρέ έκλεισε τα 34 του χρόνια ανήμερα της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 απέναντι στη Λέστερ, γνωρίζοντας καθολική αποθέωση από τους οπαδούς των «πολιτών».

Ο Ιβοριανός μέσος, Γιάγια Τουρέ οδεύει στην ολοκλήρωση της θητείας του στην Μάντσεστερ Σίτι ύστερα από μία λαμπρή επταετία επιτυχιών και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντιμίτρι Σελούκ προέτρεψε τους οπαδούς να εκφράσουν την εκτίμησή τους στον παίκτη του, με αφορμή και τα 34α γενέθλιά του.

«Οι οπαδοί πρέπει να φέρουν μία τούρτα στον Τουρέ για να του δείξουν πόσο τον αγαπούν. Φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία του χρονιά και του αξίζει ένα ιδιαίτερο αντίο», τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη.

Ο Τουρέ δε φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τα γενέθλιά του επισημαίνοντας ότι για τον ίδιο δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, ευχαριστώντας ωστόσο τους οπαδούς για τις ένθερμες εκδηλώσεις τους.

«Θεωρώ ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Πάντα ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Σιχαίνομαι τα γενέθλιά μου αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος και οι οπαδοί ήταν φανταστικοί».

Η Σίτι επικράτησε με 2-1 της Λέστερ, τη στιγμή που ο Τουρέ θύμισε εν πολλοίς το νεότερο εαυτό του, παραλαμβάνοντας μάλιστα και το βραβείο του «παίκτη του αγώνα».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση