ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γίνεται 100αρης ο Πεπ

Ένας 100στάρης Γκουαρντιόλα θα είναι απόψε στο Μονακό ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ συμπληρώνει απόψε τις 100 εμφανίσεις, ως τεχνικός, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν η ομάδα του κερδίσει, ο Καταλανός θα γίνει ο πιο επιτυχημένος που φτάνει σε αυτό το νούμερο, όσον αφορά τις νίκες, ήττες και ισοπαλίες.

Η Σίτι θέλει να υπερασπιστεί το 5-3 του πρώτου αγώνα κόντρα στους Μονεγάσκους και να είναι εκείνη που θα προκριθεί στους «8» του Champions League. Αν το καταφέρει, ο Πεπ θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στα πρώτα του 100 παιχνίδια σε ευρωπαϊκούς πάγκους.

Μέχρι τώρα, ο Γκουραντιόλα μετρά 61 νίκες, 23 ισοπαλίες και 15 ήττες στα πρώτα του 99 παιχνίδια στις τέσσερις σεζόν του στην Μπαρτσελόνα, τις τρεις που πέρασε στη Μπάγερν Μονάχου και την τρέχουσα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αν δεν κερδίσει, θα είναι και πάλι στην κορυφή της λίστας των πιο επιτυχημένων «100στάρηδων» τεχνικών, μιας και ο νυν προπονητής με τους περισσότερους θριάμβους είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ με 61 νίκες, 22 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Ακολουθούν οι Ράφα Μπενίτεθ (60 νίκες, 22 ισοπαλίες, 18 ήττες) και Χάινκες (58 νίκες, 20 ισοπαλίες, 22 ήττες),ενώ ο Μουρίνιο είναι λίγο πιο χαμηλά με 54 νίκες, 25 ισοπαλίες και 21 ήττες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση