ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άνετη πρόκριση (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε για πλάκα στον 3ο γύρο του FA Cup διαλύοντας 5-0 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε πίσω τις προβληματικές εμφανίσεις στην Premier League και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με το εμφατικό 5-0 σε βάρος των Hammers.

Η Σίτι είχε την πρώτη φάση στο ματς στο 6’ με κεφαλιά του Στόουνς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους έβαλε τρία γκολ. Στο 33’ ο Γιάγια Τουρέ ευστόχησε στο πέναλτι που έκανε ο Ογκμπόνα στον Σαμπαλέτα (13x13 σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πολίτες) για το 0-1 και στο διάστημα 42’-43’ ήρθαν ακόμα δύο τέρματα.

Πρώτα ο Νόρντβαϊντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά τη σέντρα του Σανιά και στη συνέχεια ο Σίλβα τελείωσε τη φάση από κοντά με την προσπάθεια του Στέρλινγκ στην κόντρα (0-3). Νωρίς στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα ακόμα γκολ για το κλαμπ του Μάντσεστερ, όταν μετά το σουτ του Τουρέ ο Αγουέρο τσίμπησε προ του Αντριάν για το 0-4.

Το παιχνίδι έκλεισε όπως… ξεκίνησε με κεφαλιά του Στόουνς έπειτα από κόρνερ, με τον Αγγλο αμυντικό αυτή τη φορά να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση