ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βαγγέλης Ζιάγκος: «Δυσάρεστη έκπληξη η απουσία του κόσμου»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ στη Cytavision

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε στη κάμερα της Cytavision μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα. Στάθηκε στον βαθμό αφομοίωσης του τρόπου παιχνιδιού από τους παίκτες του και στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Καλή μπασκετική και αθλητική σεζόν σε όλους, υγεία σε όλους τους αθλητές. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα αναβαθμίσει το μπασκετικό προϊόν της χώρας και όλοι είμαστε συμμέτοχοι και πολύ θετική να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση».

Για τον αγώνα: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς δουλεύουμε μαζί για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έχουνε καταφέρει έναν πολύ μεγάλο βαθμό αφομοίωσης, δουλεύουν με μεγάλη σοβαρότητα και επαγγελματισμό, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά και αυτό είναι ένα ευχάριστο κομμάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να επενδύσουμε».

Για την απουσία του κόσμου: «Το δεύτερο κομμάτι που θέλω να αναφερθώ ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα είναι η απουσία του κόσμου. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη γιατί αποδεχόμενος την πρόταση ενός πολύ μεγάλου και ιστορικού συλλόγου, είχα άλλες εικόνες στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι έναν σύλλογο τον κάνουν μεγάλο η φανέλα και ο κόσμος της. Σήμερα ο κόσμος ήταν απών από την εξέδρα. Εμείς έχουμε δεσμευτεί πρόσφατα ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το κόσμο, να καταφέρουμε να γεμίσει ξανά το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ χωρίς το κόσμο του είναι μια άλλη ομάδα».

Για τους νεαρούς του ΑΠΟΕΛ: «Φέτος το ΑΠΟΕΛ έχει έναν μεγάλο στόχο. Δεν φιλοδοξεί μόνο να κάνει νίκες και να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά, αλλά η ομάδα μας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στη παραγωγή γηγενών παικτών. Το έχουμε πει από την αρχή, το επαναλαμβάνουμε πολλές φορές, είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο για να δέσει, συνοχή, χημεία και θα δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση για να προωθηθούν τα νέα παιδιά. Σήμερα ήταν ο Χρίστος Λοϊζίδης και ο Ζντράβιτς, αύριο θα είναι ο Εύζωνας και ο Γιανναράς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X