ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Αφήνει αιχμές για τη διαιτησία

Ο ΑΠΟΕΛ διατυπώνει αρκετά παράπονα που αφορούν διαιτητικές αποφάσεις

Μετά την ήττα του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ από την ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 83-78, η ομάδα των "γαλαζοκιτρίνων" έβγαλε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία, διατυπώνοντας αρκετά παράπονα.

Αναλυτικά:

"Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» από την ΕΘΑ με 83-78 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Λευκόθεο.

Σε δυο μέρη χωρίζεται η σημερινή ομολογουμένως απρόσμενη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ. Το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά, επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει διαφορά 14 πόντων (23-9), αλλά στη συνέχεια αντέδρασε, πέρασε μπροστά και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Δυστυχώς, στην προσπάθεια αυτή βρήκε απρόσμενο εμπόδιο που αποδείχτηκε ανυπέρβλητο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας έπεσε θύμα των προκλητικών αποφάσεων της διαιτησίας και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι αντίπαλοι καλαθοσφαιριστές με αντιεπαγγελματικό τρόπο και μπροστά στα μάτια των διαιτητών προκαλούσαν αισχρά τον πάγκο και τους παίχτες μας. Αυτή η ασυλία, σε συνδυασμό της προκλητικής συμπεριφοράς των διαιτητών σε καθοριστικά σημεία του αγώνα χρήζει διερεύνησης τόσο από την επιτροπή διαιτησίας, όσο και από την Ομοσπονδία. Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αποφάσεις και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε".

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X