ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέταξε για Γερμανία

Όπως ενημερώνει ο επίσημος ΑΠΟΕΛ η καλαθοσφαιρική ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται στον δρόμο για Γερμανία. Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο την Γερμανική Telekom Basket Bonn που είναι 4η αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Ο αγώνας είναι για τους «24» του FIBA Europa Cup και είναι ο πρώτος από τους έξι συνολικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μετά και από αυτό το τεράστιο της επίτευγμα, την πρόκρισή της στους «24», δεν έβαλε κάποιο επιπλέον στόχο αλλά τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες είπαν ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο. Όπως δήλωσαν χθες ο Δημήτρης Κουστένης και ο Βασίλης Κούνας η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ξανά περήφανη την Κύπρο και να τιμήσει τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα εκ μέρους του σωματείου γίνεται κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια και να την στηρίξει οικονομικά. Με αυτό το σκοπό λοιπόν η ομάδα έκδωσε συλλεκτική κάρτα που κοστολογείται στα 10 ευρώ και πέραν της αξίας της λόγω τους επιτεύγματος της ομάδας, με την αγορά της οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζουν είσοδο στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην διοργάνωση.

Ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή της καλαθοσφαιρικής ομάδας και του σωματείου για να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα.

Δείτε εικόνες από το ταξίδι της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση