ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χωρίς προβλήματα

Δελτίο τύπου από τον καλαθοφαιρικό ΑΠΟΕΛ για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Μπαρτουβίτσε.

Αναλυτικά:

«No news… good news, λένε οι Αμερικάνοι και στην περίπτωση της ομάδας μας, αυτό ακριβώς είναι που ισχύει, όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτουβίτσε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των αγώνων για τον 10ο όμιλο στη διοργάνωση του FIBA Europe cup.

Το παραπάνω γνωμικό ισχύει, από τη στιγμή που η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, εξελίχθηκε απολύτως ομαλά και ακριβώς σύμφωνα με το πλάνο που είχε καταστρώσει ο προπονητής της ομάδας μας, Τζίμης Κουστένης, σε συνεργασία με το βοηθό του, Χάτι Ελχάτζ.

Κατά την προπόνηση έγιναν ασκήσεις σωματικής εκγύμνασης, όπως και ασκήσεις τακτικής, βασιζόμενες στον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.

Σημειώνεται ότι η προπόνηση δεν έγινε στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Τετάρτης. Έγινε, στην αίθουσα που η Μπαρτουβίτσε χρησιμοποιεί ως έδρα στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει για τις Ευρωπαϊκές. Αυτό καθώς η πρόνοια τις FIBA, απαγορεύει χρήση γηπέδων, χωρητικότητας κάτω των 2000 θέσεων.

Το γήπεδο, όπου θα αγωνισθεί αύριο η ομάδα μας έχει χωρητικότητα 9000 θέσεων!».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση