ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

O ΑΠΟΕΛ δε ξεχνά

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ διοργανώνει συμβολική πορεία τιμής προς τους πεσόντες κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974.

Το δελτίο τύπου του σωματείου αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, με πρωτοβουλία του Τμήματος Δρομέων, θα διοργανώσει για 3η συναπτή χρονιά συμβολική πορεία τιμής προς τους πεσόντες της βάρβαρης και παράνομης τουρκικής εισβολής του 1974.

Το σύνθημα «42 χρόνια κατοχής - ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνά» πρέπει να φτάσει μέχρι την Κερύνεια, τη Μόρφου, τον Απόστολο Ανδρέα, την Αμμόχωστο και σε όλα τα κατεχόμενα χωριά της Κύπρου.
 
Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου (ανήμερα της πρώτης εισβολής) και θα αρχίσει στις 19:00, με σημείο εκκίνησης το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και τελικό προορισμό το στρατιωτικό μνημείο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας.

Αθλητές από όλα τα τμήματα του Σωματείου θα τρέξουν και θα ποδηλατήσουν οκτώ χιλιόμετρα για να καταθέσουν στεφάνια και να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο. Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε ότι ο ρυθμός που θα ακολουθηθεί θα είναι πολύ ήπιος, προκειμένου να αντεπεξέλθουν όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πορεία.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να ενσωματωθούν στα μέσα της διαδρομής μπορούν να το πράξουν στο Μετόχι του Κύκκου (πιθανή ώρα άφιξης γύρω στις 19:30).

Σχεδιάγραμμα από τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ανεβάζει ρυθμό ο Γιανναράς

Ανεβάζει ρυθμό ο Γιανναράς

Μπορεί ο 19χρονος γκαρντ να ξεκίνησε το πρωτάθλημα «μουδιασμένα», εντούτοις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ φανέρωσε άλλο πρόσωπο
 |  ΑΠΟΕΛ