ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ενημέρωση για τη συνέλευση

Η επίσημη ενημέρωση του σωματείου ΑΠΟΕΛ για τη συνέλευση που θα γίνει στις 29/6 και την τακτική συνέλευση που έγινε χθες (15/6).

Αναλυτικά:

«Σε Εκλογική Συνέλευση την Τετάρτη 29/06/16 θα οδηγηθεί το Σωματείο ΑΠΟΕΛ, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινοβραδινή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την οποία ηγήθηκε ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου και παρακολούθησαν περίπου 100 μέλη.

Αρχικά τα μέλη επικύρωσαν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης και ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου. Ο κ. Μάριος Χαραλάμπους έκανε τον απολογισμό της χρονιάς όλων των τμημάτων και έδωσε έμφαση στα τέσσερα τρόπαια που πανηγύρισε το Σωματείο, τρία στο Φούτσαλ και ένα στην Καλαθόσφαιρα.

Στη συνέχεια αναλύθηκαν τα οικονομικά του Σωματείου, τόσο της προηγούμενης χρονιάς όσο και των τελευταίων χρόνων.

Ακολούθως, το λόγο πήραν τα μέλη, τα οποία εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και κατέθεσαν τις εισηγήσεις/απόψεις τους για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πρόεδρος δικαιολόγησε τον προϋπολογισμό του τμήματος Καλαθόσφαιρας και εξήγησε ότι ο λόγος της αύξησης ήταν για να παρουσιαστεί η ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως και έγινε. Λήφθηκε επίσης υπόψη και το μεγάλο μπάτζετ του κύριου αντιπάλου μας, της ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία τα τελευταία χρόνια είμαστε σε διαρκή ανταγωνισμό για την κατάκτηση των τροπαίων.

Η απώλεια του αρχηγού μας Βασίλη Κούνα λόγω τραυματισμού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου, της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε την μείωση των ξένων παιχτών που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση στις οικονομικές απαιτήσεις των Κύπριων καλαθοσφαιριστών.

Αναφέρθηκε επίσης για την εχθρική στάση της  Ομοσπονδίας προς τον ΑΠΟΕΛ, με τα διάφορα και υψηλά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στο Σωματείο μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Για την Πετόσφαιρα που έγινε μεγάλη συζήτηση κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, παρέμεινε στα ιδία οικονομικά επίπεδα με την προηγούμενη χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να διακριθεί.

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό του Φούτσαλ, τονίστηκε ότι διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα για να παραμείνει ο ΑΠΟΕΛ κυρίαρχος, πράγμα που επετεύχθη.

Ο Πρόεδρος παραδέχθηκε επίσης ότι κάποια τμήματα ενδεχομένως να αδικήθηκαν από την κατανομή των χρημάτων και εξήγησε τους λόγους.

Τέλος, τα περισσότερα μέλη τόνισαν την ανάγκη να αποφευχθούν οι εκλογές και να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στους δυο συνδυασμούς προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να βγει ενωμένος και δυνατός από την όλη διαδικασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση