ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλανθρωπικός αγώνας στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη (1/12) από τον άδικο χαμό του νεαρού διεθνή καλαθοσφαιριστή της ΕΘΑ, Νεόφυτου Χανδριώτη. Το σωματείο της Έγκωμης διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 17:00 φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, στο «Λευκόθεο» στην μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη, με όλα τα έσοδα να δίνονται στο Ταμείο Αλληλεγγύης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης» και στον Σύνδεσμο φίλων και ασθενών με όγκους εγκεφάλου.

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΘΑ Έγκωμης:

Tην Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο σε ηλικία μόλις 22 χρόνων του διεθνούς μας καλαθοσφαιριστή Νεόφυτου Χανδριώτη στη Βοστώνη, όπου υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία για καταπολέμηση όγκου στο στέλεχος του εγκεφάλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Harvard.

Ο Νεόφυτος έδωσε έναν ηρωικό αγώνα ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο όριο συγκλονίζοντας με το σθένος και τον ηρωισμό του όλη την Κύπρο.

Το Σωματείο της ΕΘΑ Έγκωμης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Πρωταθλητή μας, διοργανώνει την Κυριακή 4 του Δεκέμβρη στις 5μμ αγώνα καλαθόσφαιρας στο Λευκόθεο Αθλητικό Κέντρο. Στον αγώνα θα συμμετέχουν συμπαίκτες του Νεόφυτου στην ΕΘΑ και στην Εθνική Ενόπλων ενώ το «παρών» τους θα δώσουν και οι προπονητές του Πρωταθλητή στην ΕΘΑ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους, όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και των άλλων ομάδων, να δώσουν το «παρών» τους στον αγώνα αυτόν τιμώντας τη μνήμη του Νεόφυτου.

Η Είσοδος θα γίνεται με το συμβολικό ποσό των €2. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης» και στον Σύνδεσμο φίλων και ασθενών με όγκους εγκεφάλου.

ΕΘΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

O 17χρονος Στέφανος Τίγκας (ΑΕΛ) και ο 18χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου (ΕΘΑ) ξεπέρασαν τους 100 πόντους στην Α’ κατηγορία
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΕΘΑ
X
X