ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εξετάζει Πρίντεζη η Φενέρ»

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του Final Four, δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη. Τι γίνεται με Κώστα Σλούκα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και... Dogus.

Σύμφωνα με την «Fanatik», οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη ξκεκινήσει κάποιες προεργασίες για την επόμενη σεζόν, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να περιλαμβάνει και το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη.

Συγκεκριμένα, ο Πέρο Άντιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρ, η οποία σκοπεύει να τον αντικαταστήσει με τον Νικολό Μέλι που μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Σύμφωνα ωστόσο με το δημοσίευμα, αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ιταλό φόργουορντ τότε η Φενερμπαχτσέ θα στοχεύσει την μεταγραφή ενός έμπειρου παίκτη, όπως ο άσος του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζεται, πρόθεση των διοικούντων της τουρκικής ομάδας είναι να παραμείνουν στο ρόστερ οι Κώστας Σλούκας και Μπόμπι Ντίξον, ενώ η πιθανή αποχώρηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για το ΝΒΑ θα φέρει 2-3 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ.

Στο... παρασκήνιο του μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκεται φυσικά η συμφωνία της Φενέρ με την Dogus, η οποία θα δώσει χορηγία 10 εκατομμυρίων ευρώ στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ σύμφωνα με την «Fanatik» η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει και τον πρώτο λόγο για την απόκτηση των ποιοτικών παικτών της Νταρουσάφακα, που ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές της στο μπασκετικό χρηματιστήριο με την Dogus.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση