ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απειλούν με αποχώρηση οι «μεγάλοι» του ισπανικού πρωταθλήματος

Να αποχωρήσουν από το επόμενο πρωτάθλημα απειλούν οι «μεγάλοι» της ισπανικής λίγκας, σε περίπτωση που δεν αποφασιστεί η μείωση του αριθμού των ομάδων.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο συμβούλιο της Liga Endesa, την Τρίτη (9/5), με σημείο τριβής τον αριθμό των ομάδων του επόμενου ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι τέσσερις μεγάλοι σύλλογοι (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Ουνικάχα Μάλαγα), οι οποίοι εκπροσωπούν τη χώρα στην Ευρωλίγκα, έφεραν στο τραπέζι την πρόταση της μείωσης του αριθμού των ομάδων του νέου πρωταθλήματος από 16 σε 14.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον τίθεται σοβαρό ζήτημα έλλειψης χρόνου ξεκούρασης, καθώς το ιδιαίτερα απαιτητικό καλεντάρι της «νέας» Ευρωλίγκας, έχει αυξήσει σημαντικά τον όγκο των αγώνων που αναγκάζονται να δίνουν οι ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συλλόγων εγκατέλειψαν ενοχλημένοι την συνεδρίαση, απειλώντας ακόμα και με αποχώρηση από το νέο πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους.

sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση