ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με το TikTok του Τσίπρα: «Καλύτερα σφηνάκι παρά με Μητσοτάκη»

Το μήνυμα που στέλνει στους νέους ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

24news team

Λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές (21/05) στην Ελλάδα και ο προεκλογικός αγώνας έχει «χτυπήσει κόκκινο», με τους αρχηγούς των κομμάτων να δίνουν τη δική τους μάχη για να εξασφαλίσουν την ψήφο των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε μια δημοσίευση στην πλατφόρμα του TikTok που ως γεγονός… προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε το απόλυτο viral.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το «χαρτζιλίκι των 150 ευρώ» που αποφάσισε να δώσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους 18 – 24 ετών, λίγο πριν τις εκλογές.

Ο κος Τσίπρας αναφέρει στο βίντεο του: «Κάποτε ο πατέρας Μητσοτάκης είχε τάξει φθηνά αυτοκίνητα στους νέους για να πάνε να ψηφίσουν. Τότε αυτοί είχαν βγάλει το σύνθημα "καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη". Σήμερα, αντί για αυτοκίνητα τάζει από 150 ευρώ στους 18χρονους, να πάνε να ανοίξουν ένα μπουκάλι ουίσκι. Τώρα το σύνθημα μάλλον θα γίνει "καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη"».

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #fy πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Να σημειώσουμε πως σήμερα, Δευτέρα (10/05), είναι προγραμματισμένο το μεγάλο debate που θα φιλοξενηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ και θα αρχίσει στις 21:00. Στην τηλεμαχία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση