ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέταξε το σουτιέν της σε συναυλία - Της πρότεινε δουλειά το Playboy (vid)

Το Playboy αναγνώρισε τις δυνατότητες της Veronica ως δημιουργού περιεχομένου και την προσέγγισε για να ενταχθεί στην πλατφόρμα του

Η Veronica Correia, η τολμηρή γυναίκα που έγινε πρωτοσέλιδο πετώντας το σουτιέν της στον Drake κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με το Playboy. Η 21χρονη καλλονή έγινε εν μια νυκτί διάσημη, αφού η τολμηρή της κίνηση τράβηξε την προσοχή του διάσημου ανδρικού περιοδικού.

Ενθουσιασμένη με την ευκαιρία, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα μπορέσει να έχει ουσιαστικό εισόδημα και να αξιοποιήσει την ίδια επιτυχία που έχουν πετύχει άλλα κουνελάκια του Playboy.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Drake, η εύστοχη ρίψη του σουτιέν της Veronica προκάλεσε αναστάτωση και ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν μπορούσε παρά να αντιδράσει στη χειρονομία. Ζήτησε με χιούμορ από το κοινό να εντοπίσει την ιδιοκτήτριά του. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Drake είχε γοητευτεί από τη μυστηριώδη γυναίκα πίσω από το σουτιέν.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Μη θέλοντας να παραμείνει ανώνυμη, η Veronica αποκάλυψε περήφανα τον εαυτό της ως την εκτοξευτή του σουτιέν στο TikTok και το βίντεό της έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 6,1 εκατομμύρια προβολές. Οι οπαδοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτοξεύτηκαν στα ύψη, με περισσότερους από 51.000 νέους followers στο Instagram. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Veronica έλαβε ένα άμεσο μήνυμα από τον επίσημο λογαριασμό του Playboy στο Instagram, με το οποίο την καλούσε να κάνει αίτηση για τη νέα τους εφαρμογή μόνο με πρόσκληση. Η εφαρμογή παρέχει σε δημιουργούς όπως η ίδια, την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με χρήματα αποκλειστικό περιεχόμενο, παρόμοιο με αυτό που ήδη δημοσιεύει στο Instagram και το TikTok.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση