ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράτησε τη σύζυγό του για άλλη γυναίκα - Τελικά η απιστία έσωσε τον γάμο τους

«Έπρεπε να ξεκινήσουμε εντελώς ξανά, αλλά άξιζε τον κόπο»,

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έφτασε ένα βήμα πριν βάλει τις τελικές υπογραφές για το διαζύγιο, επειδή ο άνδρας παράτησε την σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους, για να μείνει με άλλη γυναίκα, όμως η απιστία του τους έφερε κοντά.

Συγκεκριμένα, ο γάμος της 45χρονης Charity Craig και του 40χρονου Matt έπιασε πάτο το 2012 και χώρισαν για οκτώ μήνες, επειδή βρήκε ερωτικά μηνύματα από άλλη γυναίκα στο κινητό του.

«Εργαζόταν ως μουσικός και έλειπε για ώρες στη δουλειά του, γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει σπίτι. Παράλληλα, μιλούσε με άλλη γυναίκα», είπε η Charity, προσθέτοντας ότι ακόμη ένας λόγος που ο σύζυγος ήθελε να φύγει, ήταν για να κυνηγήσει τη μουσική του καριέρα.

Σύμφωνα με την New York Post, η 45χρονη ξεκίνησε θεραπεία και πήγε σε σύμβουλο γάμου όσο διάστημα ζούσαν χωριστά, ενώ ανακάλυψε ότι και εκείνη έφερε ευθύνη για τον αποτυχημένο γάμο της.

«Ξεκίνησα τη θεραπεία και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν πια η γυναίκα που παντρεύτηκε ο Matt. Ταυτόχρονα, κατάλαβα ότι δεν έφταιγε μόνο αυτός. Πέρασα οκτώ μήνες δουλεύοντας με τον εαυτό μου, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή μου και μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου με υγιή τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, τον Φεβρουάριο του 2013 αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ο ένας στον άλλον και τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν.

«Έπρεπε να ξεκινήσουμε εντελώς ξανά, αλλά άξιζε τον κόπο», είπε η Charity και πλέον εργάζεται ως σύμβουλος γάμου, ώστε να αποδείξει στα ζευγάρια πως μπορούν να είναι μαζί, αν παλέψουν από κοινού τα προβλήματα τους.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση