ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο έχει υποβληθεί σε 23 επεμβάσεις για να… τελειοποιήσει το στήθος της!

Είναι μόλις 27 ετών και από τα 21 της, έχει υποβληθεί σε 23 χειρουργικές επεμβάσεις

Η Νίκι Βαλεντίνα Ρόουζ δηλώνει μοντέλο. Έχει ξοδέψει περισσότερα από 68 χιλιάδες ευρώ για να αυξήσει το στήθος της. Θέλει να γίνει η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη Βρετανία.

Έχει υποστεί 23 φορές το νυστέρι από τα 21 της χρόνια και τώρα είναι 27. Μέχρι που οι γιατροί της είπαν αυστηρά να σταματήσει γιατί δεν μπορούν πλέον να εγγυηθούν ότι από το επόμενο χειρουργείο θα βγει ζωντανή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2013 μέχρι και το 2018 αύξησε το στήθος της από 32Β σε 34ΝΝ και μετά το αύξηsε ακόμη περισσότερο στα 34W. Για το στήθος της έχει ξοδέψει 68 χιλιάδες ευρώ αλλά συνολικά για την εμφάνιση της έχει ξοδέψει σε αισθητικές επεμβάσεις 140 χιλιάδες ευρώ.

Συνέχεια επεμβάσεις

Συνολικά έχει κάνει δυο ανορθώσεις οπισθίων, έχει φτιάξει τη μύτη της (5 φορές), έχει κάνει επέμβαση για τη γνάθο της και έχει «φουσκώσει» και τα χείλη της. «Τώρα έχω στήθος 5.000 κυβικών εκατοστών και μπορώ να πω ότι είναι το μέγεθος που μου αρέσει αν και θα ήθελα λίγο περισσότερο» λέει η ίδια.

Η Νίκι Βαλεντίνα αψηφά επιδεικτικά τα όσα της λένε πάντως οι γιατροί. Τον Μάρτιο του 2020 άνοιξε μια πληγή στο εμφύτευμα της και της είπαν να μπει αμέσως στο χειρουργείο για να το αφαιρέσει. Κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Έπρεπε να αφαιρέσω ένα από τα εμφυτεύματα μου γιατί ήταν 530cc και το δέρμα μου δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος. Επέλεξα να μην το κάνω και τώρα προσπαθώ να αναρρώσω» λέει η ίδια.

Και εάν αναρωτιέστε που βρίσκει τα χρήματα για να μπαίνει τόσες πολλές φορές στο χειρουργείο σας λέμε ότι η Νίκι Βαλεντίνα είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της πλατφόρμας OnlyFans η οποία έχει περισσότερους από 2.500 ακολούθους οι οποίοι πληρώνουν σχεδόν 20 ευρώ το μήνα για να την ακολουθούν και να την βλέπουν.

«Πολλοί μοναχικοί άνδρες που δεν παίρνουν την κατάλληλη προσοχή από τις συζύγους τους, μου κάνουν δωρεές εκτός από αυτούς που μόνιμα βρίσκονται στην πλατφόρμα μου» λέει η ίδια.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Gossip

Viral: Τελευταία Ενημέρωση