ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλα «ψάχνουν» 18χρονους για να γυρίσουν ροζ βίντεο

«Κάνουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και υπογράφουν νομικά έγγραφα»,

Δύο μοντέλα του OnlyFans προσκάλεσαν 18χρονους για να γυρίσουν μαζί τους ροζ βίντεο τα οποία θα προβάλλονται μέσα από τις συνδρομητικές τους σελίδες.

Η 24χρονη Bonnie Blue και η 25χρονη Leilani May μέσα από τα social media προσκάλεσαν 18χρονους αποφοίτους Λυκείων για να λάβουν μέρος σε ροζ βίντεο.

Αφού κατηγορήθηκαν για αρπακτική συμπεριφορά, τα δύο κορίτσια εξήγησαν ότι όσους προσέγγισαν ήταν πάνω από τη νόμιμη ηλικία συναίνεσης.

Οι εκκολαπτόμενες πρωταγωνίστριες ενηλίκων είπαν ακόμα ότι πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πράξη μαζί τους. Είπαν επίσης ότι τους έδιναν τη δυνατότητα να μην δείχνουν τα πρόσωπά τους στην κάμερα.

Η Blue και η May επικρίθηκαν έντονα και δέχτηκαν αρνητικά σχόλια από την κίνησή τους να προσεγγίσουν τόσο νεαρά άτομα. Πολλοί άνθρωποι έχουν θέμα με το γεγονός ότι αυτοί οι είναι μόλις 18 ετών. «Τι γίνεται αν είναι 17;» αναρωτήθηκε κάποιος με τα κορίτσια να απαντούν: «Δεν είναι 17, ελέγχουμε την ταυτότητα, έχουμε μια διαδικασία - συναινούν και υπογράφουν έντυπα συγκατάθεσης».

«Οι άνθρωποι που έχουν θέμα με την ηλικία δεν έχουν θέμα με εμάς - έχουν θέμα με το νόμο», λένε τα κορίτσια.

Η Blue δήλωσε ότι είχε λάβει πολλά μηνύματα από αποφοίτους σχολείων που ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα βίντεο. «Αρχίσαμε να λαμβάνουμε μηνύματα: "Θα είμαι εδώ για το Schoolies, ας γυρίσουμε περιεχόμενο" και γελάσαμε - γυρίζαμε μόνο με συγκεκριμένους που πληρούσαν τις προϋποθέσεις και τότε σκεφτήκαμε "Γιατί όχι"».

Η May είπε ότι είχαν λάβει όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και μάλιστα είπε ότι είχαν συμπεριλάβει ένα νομικό έγγραφο για να υπογράψει ο κάθε συμμετέχων. «Πολλά από τα σχόλια που έχουμε λάβει είναι “Τους κυνηγάτε, έχουν πιει και εμπλέκονται ναρκωτικά” - δεν ισχύουν».

«Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους πούμε ότι δεν μπορούν να πιουν μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα. Πρέπει να είναι νηφάλιοι - υπογράφουν νομικά έγγραφα. Είναι αποκλειστικά δική τους απόφαση και τι τους βολεύει. Συμμετέχουν στα γυρίσματα, εφαρμόζουμε το ασφαλές σεξ και εμείς ως εργαζόμενοι στο σεξ ελέγχονται κάθε δύο εβδομάδες. Παίρνουν ένα αντίγραφο του πλήρως μονταρισμένου βίντεο. Αν δεν θέλουν να το κάνουν δεν το κάνουν είναι καθαρά δική τους επιλογή».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Media  |  Κόσμος

Viral: Τελευταία Ενημέρωση