ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μηχανόβιος πλήρωσε ακριβά την... μαγκιά του

Πήγε να περάσει ανάμεσα από φορτηγό και αγροτικό, κατέληξε με 20 κατάγματα

Μοιραίοι παραλίγο να αποβούν οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε οδηγός με τη μηχανή του σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να τη «γλιτώσει» μόνο με 20 σπασμένα οστά.

Ο ανώνυμος μηχανόβιος ο οποίος ακούει στο όνομα Street Demon PC, δημοσίευσε το τρομακτικό υλικό στο YouTube, δείχνοντας τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του αφού προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από ένα φορτηγό και ένα αγορτικό με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα.

Το τρομακτικό βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον μοτοσικλετιστή να κινείται με ένα Honda CBR600RR σε έναν παρακαμπτήριο δρόμο για να καταλήξει σε μια πολυσύχναστη εθνική οδό ακριβώς έξω από την παραλία Daytona. Ο μοτοσικλετιστής δεν χάνει χρόνο και περνάει μπροστά από άλλους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα σαφώς πάνω από 100 χλμ/ώρα.

Μετά από λίγο, ο οδηγός παρατηρεί πόσο πυκνή γίνεται η κυκλοφορία και αρχίζει να αλλάζει λωρίδα σαν τρελός. Σε ένα σημείο γίνεται ριψοκίνδυνος καθώς περνά ελάχιστα δίπλα από ένα ρυμουλκούμενο. Αλλά ακριβώς τη στιγμή που ο μοτοσικλετιστής προσπερνάει το ρυμουλκούμενο, πλησιάζει ένα άλλο, όταν η μοτοσικλέτα εμβολίζει το πίσω μέρος ενός μαύρου τεράστιου αγροτικού GMC. Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, που το βάρυ ημιφορτηγό εκτρέπεται σε άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο:

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ο μοτοσικλετιστής φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του, ενώ τα χέρια του είναι τοποθετημένα στο τιμόνι της μοτοσικλέτας που εξακολουθεί να κινείται με τη δική της δύναμη. Το φορτηγό που πριν λίγο είχε προσπεράσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έρχεται από την αριστερή πλευρά και τον χτυπάει - με αποτέλεσμα ο οδηγός να καταλήξει σε ένα χαντάκι.

Το βίντεο, το οποίο έχει πλέον περίπου 45.000 προβολές, άφησε τους θεατές σοκαρισμένους, ενώ κάποιοι μάλιστα ενθάρρυναν τον οδηγό να προσέχει περισσότερο τη ζωή του όταν οδηγεί.

«Το ατύχημά μου έγινε πριν από περίπου 4 μήνες και ήταν ξεκάθαρα δικό μου λάθος. Πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ λίγες ικανότητες. Ευτυχώς βγήκα ζωντανός και δεν έχασα κανένα άκρο. 20+ κατάγματα στο πρόσωπό μου, έσπασα το χέρι μου, τη μέση σε δύο διαφορετικά σημεία, κατέρρευσε ο πνεύμονας, έσπασα ένα πλευρό, έσπασα δύο δίσκους της σπονδυλικής στήλης. Κάποια μέρα θα επιστρέψω για να οδηγήσω ξανά, αλλά όχι όπως παλιά. Η οδήγηση όπως έκανα ήταν διασκεδαστική, αλλά θέλω να διασκεδάζω για πολύ καιρό», έγραψε ο ίδιος ο οδηγός.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Stories  |  Κόσμος

Viral: Τελευταία Ενημέρωση