ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε τη δουλειά της μετά από μια απίστευτη δικαιολογία που είπε στο αφεντικό της

Η ιστορία της δίχασε το TikTok

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε μια γυναίκα στην Αυστραλία έπειτα από ένα μεγάλο μεσημεριανό διάλειμμα που έκανε, ανάγκασε το αφεντικό της να την απολύσει.

Ο προϊστάμενος ενός μεσιτικού γραφείου ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με την χειρότερη ιστορία που του έχει τύχει από εργαζόμενο. Το 2014 είχε προσλάβει μια προσωπική βοηθό, ενώ εργαζόταν ως κτηματομεσίτης.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές της και έτσι αποφάσισε να την προσλάβει. Ωστόσο, η εντύπωση που είχε σχηματίσει άλλαξε πολύ γρήγορα, μετά από μερικές εβδομάδες. «Δεν μπορούσε να ακολουθήσεις τος οδηγίες μου. Εξαφανιζόταν για αρκετές ώρες».

«Προσπάθησα να επιστρέψω στη δουλειά, άρχισα να τρέχω αλλά η καρδιά μου σταμάτησε και έπεσα κάτω στο έδαφος»

Ο εργοδότης απογοητευόταν όλο και περισσότερο από την υπάλληλό του μέχρι που μια μέρα το ποτήρι ξεχείλισε καθώς δεν επέστρεψε ποτέ από το μεσημεριανό διάλειμμα. «Της είπα να φροντίσει να επιστρέψει στην ώρα της. Είχε καθυστερήσει 15 λεπτά από το μεσημεριανό γεύμα και τότε αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Τότε μου απάντησε ότι είχε πέσει και δεν μπορούσε να σηκωθεί». Ο εργοδότης έτρεξε να την βρει και όταν έφτασε του είπε ότι απλώς σηκώθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, φέρεται να του είπε: «Προσπάθησα να επιστρέψω στη δουλειά, άρχισα να τρέχω αλλά η καρδιά μου σταμάτησε και έπεσα κάτω στο έδαφος».

Η δικαιολογία της δεν έπεισε τον εργοδότη που πλέον το είχε πάρει απόφαση να την απολύσει. Αρκετοί χρήστες δικαιολόγησαν την απόφασή του, λέγοντάς του πως θα έκαναν το ίδιο, αν είχαν να αντιμετωπίσουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, υπήρξαν και οι αντίθετες φωνές που θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να «παίζει» με θέματα υγείας.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση