ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλοι κάτοικοι! Μυρμήγκια το… έκαναν και έκοψαν το ίντερνετ σε χωριό

Γερμανία - «Ήταν μια καταστροφή!», είπε κάτοικος

Η σεξουαλική ζωή μιας αποικίας μυρμηγκιών προκάλεσε αναταραχή σε χωριό της Γερμανίας, καθώς εξαιτίας τους κόπηκε το ίντερνετ.

Σύμφωνα με την DailyMail, τα μυρμήγκια επέλεξαν το κουτί ενός παρόχου τηλεπικοινωνιών ως ερωτική φωλιά σε χωριό κοντά στο Waldenburg, στη δυτική Γερμανία. Τα μυρμήγια, κατά την ερωτική πράξη, άφησαν ένα λεπτό στρώμα οξέος, το οποίο έφθειρε τα καλώδια και τις πλακέτες των κυκλωμάτων.

Ο ειδικός επί εντόμων, Ματίας Νας, εξήγησε ότι η συνήθης περίοδος ζευγαρώματος των μυρμηγκιών είναι την άνοιξη, μετά την οποία πηγαίνουν να αναζητήσουν μια νέα φωλιά.

«Η αποικία μυρμηγκιών εγκαταστάθηκε στο κουτί διανομής επειδή νόμιζαν ότι είναι μια σπηλιά», δήλωσε στο Tag24.

Ενώ τα μυρμήγκια περιφέρονταν γύρω από το κουτί, άφηναν πίσω τους μια έκκριση που περιείχε έως και 2 χιλιοστόγραμμα μυρμηκικού οξέος, το οποίο είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα και τους ιστούς.

«Ήταν μια καταστροφή!», είπε κάτοικος, σχολιάζοντας το πρόβλημα με τα μυρμήγκια

Η σεξουαλική τους δραστηριότητα χάλασε το διαδίκτυο, κάνοντας έξαλλους τους κατοίκους, οι οποίοι έπρεπε να περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να κάνουν αναζητήσεις στο Ίντερνετ.

Μόνο φέτος η Telekom, η οποία είναι υπεύθυνη για τα κιβώτια διανομής, κατέγραψε πέντε βλάβες λόγω μυρμηγκιών και ο εκπρόσωπος, Τζορτζ βον Βάγκνερ, δήλωσε ότι τα μυρμήγκια, που κινούνταν πάνω στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, δημιουργούσαν βραχυκυκλώματα.

Τελικά, ένας εξολοθρευτής βρέθηκε στο σημείο και έβαλε τέλος στο πρόβλημα των μυρμηγκιών. 

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση