ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθίστηκε σε εφαρμογές γνωριμιών και χρειάστηκε θεραπεία

Μπορεί να κοιτούσε και 500 γυναίκες την ημέρα

Οι εφαρμογές γνωριμιών αποδείχτηκαν καταστροφή στην περίπτωση ενός άνδρα, γιατί απέκτησε εθισμό και καθημερινά δεν ξεκολλούσε από το κινητό του, παρακολουθώντας έως και 500 γυναικεία προφίλ.

Ο 27χρονος Ed Turner από τη Βρετανία κατέβασε σχεδόν κάθε διαθέσιμη εφαρμογή που υπάρχει στο διαδίκτυο, αλλά κυρίως ασχολήθηκε με το Tinder, που είναι πιο δημοφιλές στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας έκανε matches περίπου με το 5% των γυναικών της εκάστοτε εφαρμογής, ενώ μιλούσε με αρκετά λιγότερες. Στόχος δεν ήταν να κάνει σεξ ή να βγει ραντεβού, αλλά να λάβει επιβεβαίωση από likes στο προφίλ του.

«Δεν με ένοιαζε να βρω τη γυναίκα των ονείρων μου, αλλά να λάβω την επιβεβαίωση ότι αρέσω. Μερικές φορές αναγκαζόμουν να μιλήσω ή να βγω μαζί τους, για να μη σταματήσουν και χάσω τα προφίλ τους», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κάποια στιγμή σύναψε σχέση με μια κοπέλα που δεν γνώρισε στο διαδίκτυο, αλλά συνέχισε κρυφά να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές για να λάβει την «ευχάριστη δόση του», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τη διαδικασία.

Μόλις χώρισε, κατέβασε και πάλι σχεδόν όποια εφαρμογή κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά τελικά πήγε στο γιατρό για θεραπεία. Ο Turner διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και κατάθλιψη, ενώ έκτοτε δίνει μάχη για να νικήσει τους δαίμονες του και ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση