ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επική παραγγελία σάντουιτς - Έβαλε 24 υλικά

Κάτι μικρό ζήτησε για να... τσιμπήσει!

Είναι αυτή η πιο περίεργη παραγγελία που έχει υπάρξει ποτέ; Σίγουρα, ναι…

Όσοι δουλεύουν στην εστίαση έχουν αμέτρητες ιστορίες να διηγηθούν με παράλογες απαιτήσεις πελατών και απίθανες παραγγελίες.

Η συγκεκριμένη όμως ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας και δεν έχει γίνει viral άδικα.

Πρόκειται για ένα σάντουιτς που περιλαμβάνει μέσα 24 (!) υλικά και έχει στην κυριολεξία τα πάντα. Αλμυρά, γλυκά, φρούτα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Από μπριζόλα και λουκάνικο, μέχρι μπισκότο, μέλι, φράουλα και ακτινίδιο.

Συγκεκριμένα, το δελτίο της παραγγελίας -με ημερομηνία 8 Ιουλίου 2023- που κυκλοφορεί στα social media, αναφέρει τα εξής 24 υλικά: Αλάτι, ξύδι, αυγό, μπριζόλα, σάλτσα, ψωμί, κρέμα, ρόκα, παρμεζάνα, τυρί, μουστάρδα, μπεσαμέλ, άισμπεργκ, μαγιονέζα, πατάτες, σοκολάτα, φουντούκι, μπισκότο, φράουλα, ακτινίδιο, γιαούρτι, μέλι, κανέλα και λουκάνικο.

Χαμός στα σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους χρήστες να κάνουν πλάκα μεταξύ τους και να τρολάρουν την παραγγελία.

«Εκεί θα πάω να τους κεράσω στα γενέθλια μου», «Η δίαιτα του ανανά», «Τη συνταγή έγραψε», «Ένα απλό τοστάκι», «Don’t do it Φαίδων», «Η κανέλα πιστεύω θα τον πειράξει», «Σίγουρα δεν είναι λίστα για ψώνια;», είναι μόνο κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση