ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχε η βασίλισσα Λετίθια δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της;

Η φωτογραφία που τάραξε τα νερά

Αίσθηση αλλά και προβληματισμό έχουν προκαλέσει στα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας οι ισχυρισμοί του πρώην συζύγου της αδερφής της βασίλισσας Λετίθια, ότι κάποτε είχαν ερωτική σχέση και ότι ήταν έτοιμος να την παντρευτεί πριν να τον προλάβει ο σημερινός σύζυγος της Λετίθια και βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση στο Χ του Χάιμε ντελ Μπούργκο η οποία είχε μια φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια να φορά μια πασμίνα και να ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη. Στην ίδια ανάρτηση υπήρχε ως λεζάντα το ακολούθο κείμενο: «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύτει. Μετράω τις ώρες για να ειδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».

Όταν, όμως, η ανάρτηση αυτή έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο ντελ Μπούργκο τη διέγραψε ενώ το ίδιο έκανε και για όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού του στο Χ.

Ο ντελ Μπούργκο εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004, ενώ αυτή ήταν ακόμα δημοσιογράφος. Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς ο ντελ Μπούργκο θα έκανε την πρόταση σε δείπνο με τη Λετίθια στο ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη αλλά σε εκείνο το ραντεβού η μετέπειτα βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον Φελίπε) ο οποίος θα της άλλαζε τη ζωή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναστατώνει την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Οι ισχυρισμοί του ντελ Μπούργκο αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης καθώς ο ίδιος στο παρελθόν έχει απειλήσει να αποκαλύψει υποτιθέμενα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Ο 53χρονος σήμερα Ισπανός, ο οποίος ζει στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο με σουηδική καταγωγή Λουσία Ντίαζ Λίλεστρομ, δεν είναι άγνωστος στους επιχειρηματικούς κύκλους της Ισπανίας καθώς εμφανίζεται να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο Μαρόκο, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Πριν από έναν μήνα, δε, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια κι εγώ» στο οποίο προσπάθησε να εξηγήσει τις σχέσεις του με την ισπανική μοναρχία. Στο βιβλίο αυτό ο 53χρονος υποστηρίζει ότι γνώρισε τη σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας το 2000 αφήνοντας υπονοούμενα ότι παρά τον γαμός της με τον Φελίπε συνέχισαν να έχουν ρομαντικές σχέσεις.

Ο ίδιος ήταν, μάλιστα, μάρτυρας στον γάμος της Λετίθια με τον Φελίπε το 2004 αλλά λίγο μετά έκανε σχέση με την αδερφή της σημερινής βασίλισσας της Ισπανία, την Τέλμα, την οποία παντρεύτηκε το 2012 πριν τελικά να χωρίσουν οριστικά το 2014 μετά από αρκετές περίοδους κατά τις οποίες ήταν σε διάσταση.

O Χαϊμέ ντελ Μπούργκο με την αδερφή της Λετίθια

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση