ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δικέφαλο φίδι προκαλεί σάλο στο ίντερνετ: «Τι τρελό πράγμα είναι αυτό»

Κτηνοτρόφος έμεινε έκπληκτος όταν ένα από τα ταυρόφιδα του πετάχτηκε από το καβούκι του με δύο κεφάλια

Ο κτηνοτρόφος Aden Johnson έμεινε έκπληκτος όταν εκκολάφθηκαν τα πρώτα αυγά των φιδιών του, αφού ένα φίδι βγήκε από ένα ασυνήθιστα μεγάλο κέλυφος με δύο κεφάλια.

Ο λάτρης των ερπετών ορκίστηκε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει ζωντανό το κατοικίδιο φίδι του με την περίεργη ιδιαιτερότητα του.

Το σπάνιο ερπετό γεννήθηκε τον Ιούλιο. Το συγκεκριμένο φίδι λογικά θα έπρεπε να ήταν δίδυμο με ένα άλλο, αλλά το έμβρυο δεν χωρίστηκε, με αποτέλεσμα να βγει από το κέλυφος με δύο κεφάλια και ένα σώμα.

Αποκαλύπτοντας το νέο του κατοικίδιο σε ένα από τα πρώτα του βίντεο, ο κτηνοτρόφος είπε: «Είναι ζωντανό και κινείται, και τα δύο κεφάλια αναπνέουν. Αμφιβάλλω ότι θα επιβιώσει, αλλά θα φτιάξουμε ένα κλουβί και θα να δούμε αν μπορούμε να το κρατήσουμε στη ζωή».

Και προσθέτει: «Τι τρελό πράγμα είναι αυτό: Βλέπετε ότι κουνάει την ουρά του, και τα δύο κεφάλια είναι ζωντανά και αυτή είναι η σπονδυλική του στήλη».

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα φίδια που γεννιούνται με δύο κεφάλια τείνουν να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής, εν μέρει λόγω δυσκολιών στο φαγητό.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση