ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη ιστορία! Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο για 2 λεπτά

Βρήκε στο λογαριασμό του εκατομμύρια ευρώ

Σε μια εξαιρετική ανατροπή της μοίρας, ο Chris Reynolds, ένας Αμερικανός, βρέθηκε να είναι ο πλουσιότερος ανθρώπος στον κόσμο τον Ιούλιο του 2013, αν και για δύο μόλις λεπτά. Αυτή η απροσδόκητη τροπή των γεγονότων συνέβη όταν ο Reynolds ανακάλυψε ότι στον λογαριασμό του στο PayPal πιστώθηκαν απροσδόκητα 92 τετράκις εκατομμύρια δολάρια, εκθρονίζοντας προσωρινά τον Μεξικανό μεγαλοεπιχειρηματία Carlos Slim από την πρώτη θέση.

Ο Reynolds ξύπνησε μια μέρα και βρήκε τον εαυτό του να κατέχει 92.233.720.368.547.800 δολάρια, ένα ποσό τόσο αστρονομικό που είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πλήρως.

Εκείνη την εποχή, ο Carlos Slim κατείχε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με μια περιουσία αξίας 67 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το απροσδόκητο και σύντομο απρόσμενο κέρδος του Reynolds τον έκανε όχι απλώς τον πλουσιότερο άνθρωπο στη Γη, αλλά τον μοναδικό τετρακις δισεκατομμυριούχο, αναδιαμορφώνοντας το τοπίο του παγκόσμιου πλούτου μέσα σε ελάχιστες στιγμές.

Η PayPal αναγνώρισε γρήγορα το λάθος και διόρθωσε το υπόλοιπο, ζητώντας συγγνώμη από τον Reynolds για την ταλαιπωρία που προκάλεσε. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναγνώρισε το λάθος, τονίζοντας την προφανή φύση του λάθους και εκφράζοντας την εκτίμησή της για την κατανόηση του Reynolds.

Σε μια χειρονομία καλής θέλησης, μετά την ανάληψη των λανθασμένα πιστωθέντων χρημάτων, η PayPal προσφέρθηκε να προβεί σε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του Reynolds, ένα άγνωστο ποσό που ίσως χρησίμευε ως μια μικρή παρηγοριά για τη σύντομη στιγμή απαράμιλλου πλούτου.

Αυτό το παράξενο περιστατικό όχι μόνο έδωσε στον Reynolds μια προσωρινή ματιά στη σφαίρα του ασύλληπτου πλούτου, αλλά άφησε επίσης τον κόσμο να θαυμάζει τις ιδιαιτερότητες που μπορούν να προκύψουν στην ψηφιακή εποχή. Αν και ο τίτλος του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο επέστρεψε πίσω στον Carlos Slim λίγο αργότερα, η ιστορία της σύντομης θητείας του Chris Reynolds ως τετρακις εκατομμυριούχου παραμένει ένα συναρπαστικό ανέκδοτο για την απρόβλεπτη φύση της τεχνολογίας και της οικονομίας.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση